19/365-Poze din seria „În ora de religie”.


Pasul 1: Luăm una bucată lecție de morală creștină/satanistă adăugăm desene cât mai sugestive despre sentimentele din ora aceea ( exp. Pentagrame, draci, mesaje sataniste etc)  față de Dumnezeu/ Satan. La asta adăugăm și melodie în căști care trebuie să conțină obligatoriu unul din termenii: Satan, Devil, Hell, hate, kill și tot așa.
Pasul 2: După terminarea orei când profesorul este încă la catedră împărțind morala creștină/satanistă smulgem repede foaia ostentativ și o mototolim în așa fel încât ne descărcăm toți nervii din ora în care trebuie să ascultăm un monolog care, cel puțin pe mine, nu mă interesează.
Pasul 3: Ne îndreptăm spre recycle bin ( ăla care dă mereu pe afară și care e plin de tot felul de resturi putrezite apărute de nicăieri) și cu mult talent dăm drumul hârtiuței sfinte în gunoi, că doar suntem în post, ce dracu!
Pasul 4: După ce ne descotorosim de hârtiuța sfântă ne fixăm privirea în gunoi cu speranța că a picat pe un măr putrezit sau măcar pe ceva scârbos și plin de mucegai, dacă așa a fost, înseamnă că a fost o lovitură de bo$$, dacă nu, nu este cazul să disperăm, avem religie și săptămâna viitoare.

2 responses to “19/365-Poze din seria „În ora de religie”.

Arată-ți frustrarea

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s